Kuntosuunnistajan avoimet sarjat

 

Suunnistusviikon yhteydessä on päivittäin tarjolla kuusi eripituista avoimen sarjan ratavaihtoehtoa. Näiden lisäksi on perheiden RR-reittisuunnistus (pituus n. 2 km) ja lasten Rastiralli, joka on viitoitettu toiminnallinen suunnistusrata perheen pienimmille (0,5km).

Radan vaativuuden ja pituuden valitset itse oman tasosi ja viretilasi mukaan. Avoimen sarjan osallistujat voivat valita ratansa joka päivä erikseen, joten koko viikoksi osallistujan alkuperäinen valinta ei sido millään tavoin.

Helpoilla radoilla polut ja selkeät maamerkit tukevat reittivalintoja. Aloittelijan kannattaa aloittaa C-radoilta. Nautiskelija valitsee C-lyhyen ja hyväkuntoinen polkujuoksija saa sopivan haasteen C-pitkästä. B-radat soveltuvat esimerkiksi Iltarastien vakiokävijöille, valiten pituuden kunnon mukaan. A-radat on suunniteltu kokeneemmalle suunnistajalle, joka odottaa haastavia suunnistustehtäviä.

Sarja Km Sarja Km Sarja Km
A pitkä 8 B pitkä 6 C pitkä 5
A lyhyt 5 B lyhyt 4 C lyhyt 3

Voit ilmoittautua koko suunnistusviikon viiden päivän avoimiin sarjoihin etukäteen 26.6. mennessä. Kisaviikon aikana, Paikan Päällä, voit ilmoittautua mukaan joko yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Avoimissa sarjoissa sinulla ei tarvitse olla suunnistuslisenssiä. Kompassi on hyvä olla mukana vaikka vain muodon vuoksi. Leimaamiseen tarvittavan EMIT-kortin voit vuokrata järjestäjältä (15 €/vko, 5€/pvä). Ensikertalaisia ja vähemmän kokeneita osallistujia neuvoo upea yhteistyökumppanimme, parin vuoden päässä häämöttäviin Jukola viesteihin valmistautuva Kangasala SK:n asiantunteva lähtötiimi.

Osanottomaksut 26.6.2017 mennessä Paikan Päällä
Yli 14-vuotiaat 69€ / vko 80€ / vko, 18 € / pvä
Alle 14-vuotiaat 41€/ vko 48€ / vko, 11€ / pvä
Perhe RR 41€ / vko 48€ / vko, 11€ / pvä
Rastiralli 15€ / vko 15€ 7 vko, 4€ / pvä

Ilmoittautuessasi etukäteen verkkokaupassamme et ainoastaan säästä rahaa, vaan myös aikaa. Etukäteen ilmoittautuneiden kisamateriaali odottaa valmiina kilpailukeskuksessa, joten ohitat ensimmäiset kilpakumppanisi jo ennen starttia!

Tutustu rohkeasti kilpailuinfosta löytyvään materiaaliin ja poimi osallistujan kannalta tärkeimmät yksityiskohdat kilpailukutsustamme. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

 

Fin5 2017 Avoimet sarjat järjestetään yhteistyössä Pirkanmaan Jätehuollon kanssa