Uutiset

Fin5 mukana GoExpo messuilla

Suunnistuksen suurtapahtumat näyttäytyvät tulevana viikonloppuna 17.-19.3. Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä GoExpo-messuilla, Suunnistajan Kaupan ja Suunnistusliiton yhteisellä osastolla 6E2.

Messutarjouksena ilmoittaudut Fin5 suunnistusviikon kilpasarjoihin helmikuun lopussa päättynein maksukynnysten hinnoin. Kuntosuunnistajille tarkoitetuissa avoimissa sarjoissa ilmoittautuminen messujen ajan lasten hinnalla (normaali 59 euroa, nyt vain 35 euroa)

Tervetuloa osastollemme!

Lähtöaika-arvonta ja toissijainen seura

Jotta samalla kyydillä kulkevien odotusajat sekä ennen starttia että maaliintulon jälkeen olisivat minimissään, arvotaan saman seuran kilpailijat lähtemään arviolta noin tunnin sisällä (ei koske HD21E-H/D16E sarjoja eikä AL-sarjoja vapailla lähtöajoilla).

Mikäli haluat samaan lähtöryhmään jonkun muun kuin oman seurasi edustajan kanssa, sinun pitää lisätä IRMAN Fin5-ilmoittautumiseesi TOISSIJAINEN SEURA, eli nimetä se seura, minkä edustajien kanssa haluat samaan lähtöryhmään. Toissijainen seura ei näy tuloksissa, vaan se toimii ainoastaan lähtöaika-arvonnan apuna.

 

Toissijaisen seuran voit ilmoittaa IRMASSA 31.5. mennessä.

Liitteestä löydät ohjeet toissijaisen seuran valitsemisesta ja muuttamisesta IRMA-järjestelmässä

Tarkennus Särkänperän kilpailu- ja harjoituskieltoalueeseen!

Moottorikeskuksentie 84 osoitteessa sijaitseva Tuulentien Tila ei kuulu kieltoalueeseen ja soveltuu näin majoitustilaksi suunnistusviikon osallistujille.

Jo yli tuhat pihkaniskaa listoilla mukana!

Fin5 2017 ilmoittautuneet 23.2. mennessä

Irma-ilmoittautuneiden lisäksi suuri osa ulkomaalaisista osallistujista ja avoimen sarjan kuntosuunnistajista ilmoittautuu mukaan Fin5-suunnistusviikolle kotisivujen oman järjestelmän kautta. Näin ollen on syytä julkaista todellinen lista kaikista ilmoittautuneista  kotisivullamme. Pitkän listan selaamalla kannattaa ensin tarkistaa oman nimen, seuran ja valitun sarjan oikeellisuus, sen jälkeen sieltä voi keskittyä etsimään muita tuttuja nimiä.

Jos jonkun tutun nimi listasta puuttuu, näethän sen vaivan, että muistutat kaveria ilmoittautumaan helmikuun aikana ja näin hyödyntämään halvemman maksukynnyksen. Harmittaa jälkikäteen, jos tämän tapahtuman jättää välistä!

Maksukynnys lähestyy; ilmoittaudu helmikuun aikana!

Toinen ilmoittautumisporras päättyy helmikuun  lopussa 28.2.2017. Jos kalenterissasi ei vielä ole heinäkuun toisen kokonaisen viikon kohdalla rukseja merkiksi osallistumisesta, kannattaa asia viedä tässä vaiheessa päätökseen ja hyödyntää näin halvemmat ennakkohinnat.

Muistathan kieltoalueet

Muistutamme majoitusvaihtoehtoja miettiviä, että myös suunnistusviikon osalta kilpailualueet on asetettu kieltoalueeksi. Näin ollen esimerkiksi Tampereen keskustassa sijaitsevat Rosendahl hotelli ja Varalan urheiluopisto eivät ennen keskiviikon sprinttiä sovi majoituspaikaksi. Kielletyt alueet myös Viitapohjan ja Särkänperän osalta voit tarkistaa täältä.

Hakusessa huokeahintaisin majoitusvaihtoehto?

Tervetuloa Linnakeskuksen Sermikylään!

Keväällä 2017 Tampereen Linnainmaalle valmistuvaan salibandyhalliin rakennetaan messuseinin ja oviverhoin erotettuja 2 x 3 m kokoisia looseja, jotka tarjoavat perinteistä koululattiamajoitusta enemmän yksityisyyttä. Majoittuminen tapahtuu omin patjoin ja petivaattein ja varaaja itse päättää yöpyjien lukumäärän. Aikainen paikanvaraaja voi halutessaan myös varata useamman loosin ilman väliseinää.

Hallin pukuhuoneista löytyy suihkut ja kahviosta ostat halutessasi aamupalat ja iltaiset eväät. Loosit ovat sähköttömiä, vartioimaton latauspiste sijaitsee yhteisissä tiloissa. Hallissa on ilmainen WLAN.

Bussikuljetukset kilpailukeskuksiin pysähtyvät max 0,4km päässä, kaksi kauppakeskusta sijaitsee hallin välittömässä läheisyydessä ja bussiyhteydet keskustaan ovat erinomaiset.

Yhden loosin vuorokausihinta on 25 euroa, tulopäivä on joko sunnuntai 9.7 tai maanantai 10.7.  lähtöpäivä lauantai 15.7. (yhteensä 150 tai 125 euroa). Voit lisäksi varata itsellesi 20 eurolla ilmatäytteisen patjan, joka odottaa sinua hallilla ja jonka saat pois lähtiessäsi matkaan mukaan.

Aamupala 6 €.

Katso sijainti, klikkaa tästä

Lisätietoja ja varaukset: esa.koivisto@koovee.fi

Sermikylän rakentaa Koovee jääkiekkojaosto

Tärkeää infoa majoitusmahdollisuuksista

Majoitusvälitystämme hoitava Tuija Helminen vinkkaa majoitusta vielä etsiville:  Uusia kohteita tulee koko ajan tarjolle, mutta niitä ei ehditä lisätä edes sivullemme, kun Tuija on jo löytänyt niille ottajansa.

Lähettäkää siis accommodation(at)jwoc2017.fi osoitteella avoin viesti siitä, minkälaista majoitusta olette hakemassa ja Tuija ottaa teihin yhteyttä heti, kun toiveittenne mukainen kohde ilmestyy. Mitä tarkemmat ohjeet (makuupaikat, mahd eläimet, varustetaso, etäisyys kisapaikalta, hintahaarukka yms) pystytte kertomaan, sitä helpompi teille on löytää juuri oikeanlainen kisakoti.

Uutena vaihtoehtona Härmälän Leirintäalueen mökit

Tampereen Härmälässä sijaitsevan leirintäalueen 30 mökkiä odottaa nopeimpia varaajia. Mökit ovat 4-5 hengen mökkejä ja viikkohinta sunnuntaista 9.7. lauantaihin 15.7. on varustelutasosta ja petipaikoista riippuen 420-480 euroa. Hinnat eivät sisällä aamupalaa, eikä liinavaatteita. Varaukset näissäkin majoitusvälitykseemme Tuijalle puh 0400 727232 tai sähköpostitse accommodation(at)jwoc2017.fi.

Ravintolamaailman herkut valmistaa Kauppahallin Kotiruoka

ruokalista_tyoversioSuunnistusviikon ravintolamaailman toteutuksesta vastaa tapahtumaruokailun rautainen ammattilainen, Kauppahallin Kotiruoka. Jokapäiväiseen lounaspöytään katetaan lihaisan vaihtoehdon rinnalle myös kasvisruoka ja keittovaihtoehto. Lounaan lisäksi nautimme viikon aikana myös mm. ihanista täytetyistä muurinpohjaletuista, emmekä tietenkään unohda perinteistä kisamakkaraa. Ensimmäinen työversio lounaslistasta on luettavissa jo nyt ja keväällä voit ostaa verkkokaupastamme koko viikon lounaslippupaketin edullisempaan ennakkohintaan.

Arvonnassa onnekas Rauno Autio, Karkki-Rasti

Tämän päivän onnekas oli Karkki-Rastia edustava Rauno Autio. Palkintonsa Rauno saa vasta heinäkuussa, nauttiessaan jokaisena kilpailupäivänä ilmaisen lounaan Kauppahallin Kotiruoan kattamassa lounaspöydässä. Onnittelut Raunolle!