Uutiset

Osallistujatiedote nro 1: Suunnistusviikon lisäpalveluista ja oheisohjelmasta

 

Kotisivujemme verkkokaupassa on ostettavissa suunnistusviikon lisäpalvelut:

Kauppahallin Kotiruoka tarjoilee kisaviikon lounaspöydissä suussasulavat makupalat. Hyödynnä ennakkovaraajan etu ja varmista paikkasi notkuvien herkkupöytien äärestä; varaa verkkokaupastamme koko viikon lounaspaketti nyt edulliseen ennakkohintaan 40 euroa (sis viiden päivän lounaat, normaalisti 9€/pvä). Koko kisaviikon lounaspaketit on varattavissa 26.6. mennessä.

Muut lisäpalvelut, kuten pysäköinnin, linja-autokuljetukset, Muksula hoitopäivät, Rastirallin viikko-osallistumisen ja harjoituskartat kannattaa myös hoitaa ennen kisaviikkoa kuntoon. Nämä palvelut varattavissa 26.6. mennessä.

Särkänniemen elämysrannekkeet saat edullisimmin tapahtumajärjestäjältä. Sama edullinen Fin5-hinta on voimassa myös kisakeskuksien infoista rannekkeet ostaessasi, mutta halutessasi voit lunastaa rannekkeet itsellesi jo etukäteen verkkokaupassamme.

 

Kotisivuilta löydät myös täydellisen osanottajaluettelon

Normaalista käytännöstä poiketen emme lisää ulkomaalaisia vieraitamme lainkaan Irmaan, vaan päivitämme osanottajaluetteloa kotisivuillamme.

 

Suunnistusviikon oheistapahtumia

​Tampereen kesä on tapahtumia täynnä. Kisaviikon oheisohjelmaa suunnitellessanne kannattaa tutustua erilaiseen tarjontaan esimerkiksi VisitTampereen  tai Aamulehden Menovinkit sivustoilla.

Tamperelainen sanonta ”Ulkomaille Teiskoon” tulee kahden metsäkeskuksemme Viitapohjan  ja Särkänperän ansiosta tutuksi myös Fin5 osallistujille.  Sanakirjaa emme tällä matkalla tarvitse, mutta paikallisen Kaanaan kyläyhdistyksen keräämä Teiskon alueen palveluopas antaa jokaiselle vierailijalle hyödyllistä lisäinfoa. Esimerkiksi alueen vapaa-ajan palveluista löydät Näsijärvellä vesitaksi- ja kalastusopaspalveluita tarjoavan Jr Fishingin. Muuta paikallista osaamista osio kertoo muun muassa sen, mikä oikein on Viimeinen Oljenkorsi.

Välipäiväämme torstaihin erityisesti suunnistusviikon osallistujille suunnattua ohjelmaa ehti ensimmäisenä tarjoilemaan Messukylän seurakunta. Teiskossa sijaitsevassa kauniissa luonnon muokkaamassa Metsäkirkossa, osoitteessa Petääjärventie 190 järjestetään 13.7. klo 18 alkaen Iltakirkko, jossa lauluja ja Raamatun tekstiä sekä suomeksi että englanniksi.

 

Osallistujia koskevat tiedotteet julkaisemme kotisivujen lisäksi some-kanavillamme, joten pysytään kuulolla!

https://www.facebook.com/JWOC2017andFIN5/

https://twitter.com/fin5_2017

https://www.instagram.com/fin5jwoc2017/

Kilpailukeskusten sijainnit on julkaistu

Nuorten MM-kisojen Bulletin 3 kirjeen julkaisun myötä voimme kertoa myös Fin5 osallistujille tulevat kilpailukeskuksemme. Tarkat koordinaatit näille paikoille ovat:

Viitapohja N 61° 39’ 18”, E 24° 3’ 14”

Pispala N 61° 29’ 31”, E 23° 44’ 7”

Särkänperä N 61° 45’ 16”, E 23° 57’ 38”

Siellä me sitten näemme, heinäkuussa!

Fin5 osakilpailut mukana Häme Cupissa

Häme Cup on Hämeen alueen seurojen järjestämä lapsille ja nuorille tarkoitettu kilpailusarja. Häme Cupin perusteella tehdään valinnat alueellisiin edustustuksiin ja palkitaan parhaat sarjoittain kauden lopussa. Cupiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan pisteitä lasketaan automaattisesti kaikille Hämeen alueen seuroja edustaville suunnistajille.

 

Fin5 kisaviikon 2. päivä tiistaina 11.7. ja 4. päivä perjantaina 14.7. kuuluvat mukaan Häme Cupiin 2017.

Lisätietoja Häme Cupista löydät esimerkiksi Koovee-suunnistuksen kotisivuilta

 

Uusi osanottajalistaus on julkaistu

Tästä löydät nyt kaikki ne, jotka ovat jo ehtineet mukaan Fin5 2017 viikolle.

 

Seuraava maksukynnys päättyy toukokuun lopussa, joten kutsuthan kaveritkin mukaan

Tiedoksi mahdollisille MM-kisaedustajille

Toukokuun loppuun mennessä Finille ilmoittautuneille ja myöhemmin MM-kisajoukkueisiin valituille nuorille palautetaan osanottomaksut ilman toimistokuluja. Näin voitte hyödyntää edullisemman maksukynnyksen ja odottaa silti rauhassa myöhempiä valintapäätöksiä.

Fin5 aikatauluista

Kisaviikon päiväohjelmien suunnittelua varten infoamme aikatauluista suuntaa antavasti (tarkemmat kellonajat selviävät myöhemmin):

Maanantaina 10.7. keskimatkan kisa iltapäivällä alkaen klo 13

Tiistaina 11.7. pitkämatkan kisa juostaan aamulla

Keskiviikkona 12.7. sprintti iltapäivällä

Perjantaina 14.7. keskimatka aamulla

Lauantaina 15.7. pitkämatka aamulla

Fin5 mukana GoExpo messuilla

Suunnistuksen suurtapahtumat näyttäytyvät tulevana viikonloppuna 17.-19.3. Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä GoExpo-messuilla, Suunnistajan Kaupan ja Suunnistusliiton yhteisellä osastolla 6E2.

Messutarjouksena ilmoittaudut Fin5 suunnistusviikon kilpasarjoihin helmikuun lopussa päättynein maksukynnysten hinnoin. Kuntosuunnistajille tarkoitetuissa avoimissa sarjoissa ilmoittautuminen messujen ajan lasten hinnalla (normaali 59 euroa, nyt vain 35 euroa)

Tervetuloa osastollemme!

Lähtöaika-arvonta ja toissijainen seura

Jotta samalla kyydillä kulkevien odotusajat sekä ennen starttia että maaliintulon jälkeen olisivat minimissään, arvotaan saman seuran kilpailijat lähtemään arviolta noin tunnin sisällä (ei koske HD21E-H/D16E sarjoja eikä AL-sarjoja vapailla lähtöajoilla).

Mikäli haluat samaan lähtöryhmään jonkun muun kuin oman seurasi edustajan kanssa, sinun pitää lisätä IRMAN Fin5-ilmoittautumiseesi TOISSIJAINEN SEURA, eli nimetä se seura, minkä edustajien kanssa haluat samaan lähtöryhmään. Toissijainen seura ei näy tuloksissa, vaan se toimii ainoastaan lähtöaika-arvonnan apuna.

 

Toissijaisen seuran voit ilmoittaa IRMASSA 31.5. mennessä.

Liitteestä löydät ohjeet toissijaisen seuran valitsemisesta ja muuttamisesta IRMA-järjestelmässä

Tarkennus Särkänperän kilpailu- ja harjoituskieltoalueeseen!

Moottorikeskuksentie 84 osoitteessa sijaitseva Tuulentien Tila ei kuulu kieltoalueeseen ja soveltuu näin majoitustilaksi suunnistusviikon osallistujille.

Jo yli tuhat pihkaniskaa listoilla mukana!

Fin5 2017 ilmoittautuneet 23.2. mennessä

Irma-ilmoittautuneiden lisäksi suuri osa ulkomaalaisista osallistujista ja avoimen sarjan kuntosuunnistajista ilmoittautuu mukaan Fin5-suunnistusviikolle kotisivujen oman järjestelmän kautta. Näin ollen on syytä julkaista todellinen lista kaikista ilmoittautuneista  kotisivullamme. Pitkän listan selaamalla kannattaa ensin tarkistaa oman nimen, seuran ja valitun sarjan oikeellisuus, sen jälkeen sieltä voi keskittyä etsimään muita tuttuja nimiä.

Jos jonkun tutun nimi listasta puuttuu, näethän sen vaivan, että muistutat kaveria ilmoittautumaan helmikuun aikana ja näin hyödyntämään halvemman maksukynnyksen. Harmittaa jälkikäteen, jos tämän tapahtuman jättää välistä!