Vuoden 2016 Fin5-rastiviikko Haminassa on käynnistynyt. Seuraava ”Fini” pidetään vuoden päästä Tampereella. Onnea ja menestystä kaikille Haminassa kilpaileville, ja sitten loppuviikosta jo katse kohti Tamperetta.

Vuoden 2017 Fin5 -rastiviikko on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä suunnistamaan samoissa maastoissa maailman nuorten huippusuunnistajien kanssa. Rastiviikon kanssa yhtaikaa pidetään nuorten maailmanmestaruuskilpailut 2017 (JWOC).

Majoitusportaali aukeaa hyvin pian, jo nyt kisajärjestäjillä on kymmenittäin mökkejä ja muita majoituspaikkoja varattuna Tampereelle saapuvia kilpailijoita varten. Lisäksi olemme varanneet kaupunkimaisemmasta majoitusympäristöstä pitäville useampia hotelleja kaupungin keskustasta. Majoitustamme tulee yhteistyössä Kooveen kanssa hoitamaan paikallinen matkatoimisto.

Hyppää kanavalle, nyt alamme tiedottaa ja kiertää Suomea tavoitteena kiertää iso osanottajamäärä ensi vuoden kisaan.

Nähdään 2017 Tampereella!