Talvikauden vasta alkaessa, joulukiireiden keskellä harva jaksaa vielä miettiä tulevan kesän aikataulujaan. Nyt kannattaa kuitenkin suoda tulevalle se hetki, että käyt täyttämässä Irmassa ilmoittautumislomakkeen (tai lisenssittömien, avoimien sarjojen osallistujien osalta kotisivuiltamme löytyvän verkkokaupan kautta). Näin olet mukana arvonnoissa, jotka järjestämme aikaisten ilmoittautuneiden kesken. Arvontojen lukumäärää ennen ensimmäistä maksukynnystä 20.12. emme kerro, mutta tässä vaiheessa paljastamme jo, että ensimmäinen arvonta suoritetaan maanantaina 21.11. klo 12 mennessä ilmoittautuneiden kesken. Arvonnan myötä yksi onnellinen voittaja saa aikaisena joululahjana itselleen Harri Koskisen suunnitteleman pöytälampun, upean modernin klassikon Mini Block valaisimen. Palkinnon arvo on n. 110 euroa.