– No sitä vaillahan olinkin ja ikinä en mitään oo voittanut, riemastui Sotkamon Jymyn Ulla-Maria Kankainen kun puolen päivän jälkeen soitimme hänelle iloiset arvontauutiset. Onneksi olkoon siis Ulla-Marialle, lähetämme upean WOL:in tuolirinkan vielä ennen joulua matkaamaan kohti Vuokattia! Seuraava arvonta järjestetään perjantaina 16.12. Nyt mukana arvonnassa on jo liki puolentoista sataa osallistujaa, Irman virallisten listojen lisäksi tässä myös sähköpostitse ilmoittautuneet kansainväliset vieraamme.

Perjantaina 9.12. klo 12 mennessä ilmoittautuneiden kesken arvottiin WOL:in tuolirinkka 452. Kestävällä alumiini-istuimella, monipuolisilla taskuvaihtoehdoilla ja tukevilla remmeillä varustettu rinkka selässä kelpaa lähteä talsimaan kohti Viitapohjan kilpailukeskusta heinäkuun tultua. Olemme tosin mittailleet, ettei kauimmaiseltakaan autolta parkkipaikan takanurkasta tule kävelymatkaa kisakeskukseen kuin vaivaiset pari kilometriä, joten sen puolesta ei tarvitse varautua pitkiin kävelymatkoihin.

tuolirinkka