Majoitusvälitystämme hoitava Tuija Helminen vinkkaa majoitusta vielä etsiville:  Uusia kohteita tulee koko ajan tarjolle, mutta niitä ei ehditä lisätä edes sivullemme, kun Tuija on jo löytänyt niille ottajansa.

Lähettäkää siis accommodation(at)jwoc2017.fi osoitteella avoin viesti siitä, minkälaista majoitusta olette hakemassa ja Tuija ottaa teihin yhteyttä heti, kun toiveittenne mukainen kohde ilmestyy. Mitä tarkemmat ohjeet (makuupaikat, mahd eläimet, varustetaso, etäisyys kisapaikalta, hintahaarukka yms) pystytte kertomaan, sitä helpompi teille on löytää juuri oikeanlainen kisakoti.

Uutena vaihtoehtona Härmälän Leirintäalueen mökit

Tampereen Härmälässä sijaitsevan leirintäalueen 30 mökkiä odottaa nopeimpia varaajia. Mökit ovat 4-5 hengen mökkejä ja viikkohinta sunnuntaista 9.7. lauantaihin 15.7. on varustelutasosta ja petipaikoista riippuen 420-480 euroa. Hinnat eivät sisällä aamupalaa, eikä liinavaatteita. Varaukset näissäkin majoitusvälitykseemme Tuijalle puh 0400 727232 tai sähköpostitse accommodation(at)jwoc2017.fi.