Tervetuloa Linnakeskuksen Sermikylään!

Keväällä 2017 Tampereen Linnainmaalle valmistuvaan salibandyhalliin rakennetaan messuseinin ja oviverhoin erotettuja 2 x 3 m kokoisia looseja, jotka tarjoavat perinteistä koululattiamajoitusta enemmän yksityisyyttä. Majoittuminen tapahtuu omin patjoin ja petivaattein ja varaaja itse päättää yöpyjien lukumäärän. Aikainen paikanvaraaja voi halutessaan myös varata useamman loosin ilman väliseinää.

Hallin pukuhuoneista löytyy suihkut ja kahviosta ostat halutessasi aamupalat ja iltaiset eväät. Loosit ovat sähköttömiä, vartioimaton latauspiste sijaitsee yhteisissä tiloissa. Hallissa on ilmainen WLAN.

Bussikuljetukset kilpailukeskuksiin pysähtyvät max 0,4km päässä, kaksi kauppakeskusta sijaitsee hallin välittömässä läheisyydessä ja bussiyhteydet keskustaan ovat erinomaiset.

Yhden loosin vuorokausihinta on 25 euroa, tulopäivä on joko sunnuntai 9.7 tai maanantai 10.7.  lähtöpäivä lauantai 15.7. (yhteensä 150 tai 125 euroa). Voit lisäksi varata itsellesi 20 eurolla ilmatäytteisen patjan, joka odottaa sinua hallilla ja jonka saat pois lähtiessäsi matkaan mukaan.

Aamupala 6 €.

Katso sijainti, klikkaa tästä

Lisätietoja ja varaukset: esa.koivisto@koovee.fi

Sermikylän rakentaa Koovee jääkiekkojaosto