Kotisivujemme verkkokaupassa on ostettavissa suunnistusviikon lisäpalvelut:

Kauppahallin Kotiruoka tarjoilee kisaviikon lounaspöydissä suussasulavat makupalat. Hyödynnä ennakkovaraajan etu ja varmista paikkasi notkuvien herkkupöytien äärestä; varaa verkkokaupastamme koko viikon lounaspaketti nyt edulliseen ennakkohintaan 40 euroa (sis viiden päivän lounaat, normaalisti 9€/pvä). Koko kisaviikon lounaspaketit on varattavissa 26.6. mennessä.

Muut lisäpalvelut, kuten pysäköinnin, linja-autokuljetukset, Muksula hoitopäivät, Rastirallin viikko-osallistumisen ja harjoituskartat kannattaa myös hoitaa ennen kisaviikkoa kuntoon. Nämä palvelut varattavissa 26.6. mennessä.

Särkänniemen elämysrannekkeet saat edullisimmin tapahtumajärjestäjältä. Sama edullinen Fin5-hinta on voimassa myös kisakeskuksien infoista rannekkeet ostaessasi, mutta halutessasi voit lunastaa rannekkeet itsellesi jo etukäteen verkkokaupassamme.

 

Kotisivuilta löydät myös täydellisen osanottajaluettelon

Normaalista käytännöstä poiketen emme lisää ulkomaalaisia vieraitamme lainkaan Irmaan, vaan päivitämme osanottajaluetteloa kotisivuillamme.

 

Suunnistusviikon oheistapahtumia

​Tampereen kesä on tapahtumia täynnä. Kisaviikon oheisohjelmaa suunnitellessanne kannattaa tutustua erilaiseen tarjontaan esimerkiksi VisitTampereen  tai Aamulehden Menovinkit sivustoilla.

Tamperelainen sanonta ”Ulkomaille Teiskoon” tulee kahden metsäkeskuksemme Viitapohjan  ja Särkänperän ansiosta tutuksi myös Fin5 osallistujille.  Sanakirjaa emme tällä matkalla tarvitse, mutta paikallisen Kaanaan kyläyhdistyksen keräämä Teiskon alueen palveluopas antaa jokaiselle vierailijalle hyödyllistä lisäinfoa. Esimerkiksi alueen vapaa-ajan palveluista löydät Näsijärvellä vesitaksi- ja kalastusopaspalveluita tarjoavan Jr Fishingin. Muuta paikallista osaamista osio kertoo muun muassa sen, mikä oikein on Viimeinen Oljenkorsi.

Välipäiväämme torstaihin erityisesti suunnistusviikon osallistujille suunnattua ohjelmaa ehti ensimmäisenä tarjoilemaan Messukylän seurakunta. Teiskossa sijaitsevassa kauniissa luonnon muokkaamassa Metsäkirkossa, osoitteessa Petääjärventie 190 järjestetään 13.7. klo 18 alkaen Iltakirkko, jossa lauluja ja Raamatun tekstiä sekä suomeksi että englanniksi.

 

Osallistujia koskevat tiedotteet julkaisemme kotisivujen lisäksi some-kanavillamme, joten pysytään kuulolla!

https://www.facebook.com/JWOC2017andFIN5/

https://twitter.com/fin5_2017

https://www.instagram.com/fin5jwoc2017/