Miesten eliittisarjan voittaja oli eilisen tavoin Tampeen Pyrinnön Johan Runesson. 11,7 kilometrin rataan Runesson käytti 1h 8min 59s. Varsinkin eilisessä hellekisassa juoksu tuntui raskaalta, ja tämän päivän kisassakin tuntui siltä, että paras vauhti jäi jo Viroon. Runesson kuitenkin luotti omaan vauhtiinsa viime viikon MM-kisojen jälkeen ja uskalsi pysähtyäkin tarvittaessa. Suunnistus sujui virheittä erittäin runsasrastilla pitkän matkan radalla. Kisan kakkoseksi juoksi ranskalainen Lucas Basset vajaat kolme minuuttia voittajalle jääneenä ja kolmas oli Ikaalisten Nousevan voiman Eetu Savolainen.

 

Naisten eliittisarjan kärkikaksikko oli sama kuin edellispäivänä. Reilun yhdeksän kilometrin reitin nopeimmin suunnisti IFK Göteborgin Anna Närhi, MS Parman Anastasia Rudnaya jäi voittajalle 38 sekuntia ja Paimion Rastin Ida Marie Naess Björgul vajaa kolme minuttia. Anna Närhen eilinen kisa sujui vähän tahmeasti, mutta tänään juoksu kulki kevyesti ja rastit löytyivät sujuvasti. Närhen nautti hienosta maastosta ja suunnisti suoraviivaisesti.