4. ja 5. kisapäivänä kisamaastossa on useita mökkiteitä, joita ylitetään kisan aikana. Pyydämme noudattamaan varovaisuutta teitä ylitettäessä/käytettäessä.

Kisamaastossa on myös maatalojen piha-alueita, joilla on paljon erilaisia työkoneita yms. Noudattakaa varovaisuutta näillä alueilla. Kielletyt alueet on merkitty karttaan ja myös kielletyn alueen nauhaa on maastossa.

Koska 5. kisapäivänä osa kisaa 1:15000 mittakaavan kartalla on myös ratatiedosto tehty tämän mukaisella rastiympyrän koolla. Suurennettaessa tästä kartta veteraanien käyttämään 1:7500 mittakaavaan ISOM2000 mukaisesti rastiympyrä voi vaikuttaa kartalla suurehkolta kuten myös rastinumero.

4. ja 5. päivänä kisakartoissa on rastinumeron vieressä myös rastikoodi.

Lasten radoista huomioitavaa

Lasten radoilla on perjantaina tien ja merkittävän ojan ylitykset. Näiden yhteydessä on pakolliset viitoitukset, joita edeltävät rastit ovat sekä suorille että RR-radoille yhteiset. Kyseisillä rasteilla on kaksi leimasinta, joista toisella on numerotunnus ja toisella RR-tunnus. Kummalla tahansa saa leimata. Pakolliset viitoitukset on merkitty maastoon keltapunaisella nauhalla.

RR-pituudet viitoitusta pitkin:

Perjantaina
H/D10RR, H/D9RR: viitoitusta 2,9 km, linnuntietä 1,8 km
H/D8RR, perheRR: viitoitusta 2,5 km, linnuntietä 1,6 km

Lauantaina
H/D10RR, H/D9RR: viitoitusta 2,4 km, linnuntietä 1,7 km
H/D8RR, perheRR: viitoitusta 2,2 km, linnuntietä 1,5 km

 

Kimmo Viertola, aikuisten ja avointen radat

Markus Pajarre, lasten radat