Paimion rastin Ida Marie Næss Bjørgul eteni vauhdikkaimmin Särkänperän maastossa neljäntenä kisapäivänä. Kovinta vauhtia hän piti myös keskiviikon sprinttikisassa Pispalassa. Naisten keskimatkan kisasassa toiseksi ylsi kisaviikolla tasaisesti suunnistanut MS Parman Anastasia Rudnaya, joka hävisi voittajalle 24 sekuntia. Kolmas oli MS Parman Tuulia Viberg vajaa kolme minuuttia voittajaa hitaampana.

Miesten keskimatkan selvä voittaja oli Hiidenkiertäjien Leonid Novikov, joka oli ykkönen myös Pispalassa. Toiseksi vauhdikkain oli Ikaalisten Nousevan Voiman Eetu Savolainen 46 sekuntia voittajalle jääneenä ja kolmas ranskalainen Lucas Basset vajaa kaksi minuuttia voittajaa hitaampana. Lauantain takaa-ajokisassa ensimmäisenä lähtee Tampereen Pyrinnön Johan Runesson. Lucas Basset pääsee metsään toisena, yli neljän minuutin takaa-ajoasemasta. Eetu Savolainen lähtee kolmantena jo lähes kuusi ja puoli minuuttia kärkimiehen jälkeen. Lauantain kisa on pitkä matka, joten kärjen isoista eroista huolimatta, muutoksia sijoituksissa voi hyvinkin tapahtua.