Mökkimajoitus

Yksityinen mökki- ja asuntomajoitus
Tällä sivustolla julkaistaan yksityiset Bed & Breakfast, mökki- ja asuntomajoituskohteet. Tampereella toimii myös kansainvälinen AirBnB palvelu, jonka kautta voit varata suoraan majapaikkoja paikallisilta majoittajilta. Kannattaa tutustua näihinkin vaihtoehtoihin!

Oma majoitustarjontalistamme päivittyy tapahtuman lähetessä. Huomioithan, että vaihtoehtoja tulee tarjolle koko ajan – useat vuokraajat “palaavat asiaan” vasta keväällä 2017. Kohteiden varaaminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen accommodation(at)jwoc2017.fi.
HUOMIO! Tutustu varausehtoihin (listan lopussa) ennen majoituskohteen varaamista.

Vuokraajille:
Jos olet halukas vuokraamaan asuntosi suunnistajille, otathan yhteyttä majoitusvälityspalveluamme sähköpostitse accommodation(at)jwoc2017.fi.

Kohde 25

Hotelli Hermica: Hotellimajoitusta Hervannassa

Katso sijainti tästä: Insinöörinkatu 78, Tampere

Hotellihuoneissa suihku, wc, TV ja ilmainen WIFI. Hintaan sisältyy aamiainen ja iltapäiväsauna. Hyvät yleiset kulkuyhteydet Tampereen keskustaan.

Etäisyys: Tampereen keskusta 8 kilometriä, kilpailukeskuksiin 9-50  kilometriä

Hinta: 350 euroa/ma-la/yhden hengen huone, 400 e/ma-la/kahden hengen huone, 475 e/ma-la/kolmen hengen huone

Kohde 27

Koivikkomökki Juupajoella
Katso sijainti tästä: Sahrakoskentie 180, Juupajoki
Max 5 henkeä, n. 25 m2. Kahden hengen makuuhuone ja tupakeittiössä kolme vuodepaikkaa. Sähköt. Juomavesi tuotava ämpärillä vuokranantajalta. Pesuvesi pihasaunalle kaivosta letkulla. Keittiössä sähköhella ja jääkaappi. Ulkokäymälä. Grillikota

Etäisyys: Tampereen keskusta 67 kilometriä, kilpailukeskuksiin 40-70  kilometriä
Hinta:  450 € / viikko

Kohde 26

  

Metsämökki Juupajoella

Katso sijainti tästä: Sahrakoskentie 209, Juupajoki

Max 6 henkeä, n. 29 m2 kahdessa kerroksessa. Alakerrassa 2-hengen makuusoppi ja pienessä tupakeittiössä kaksi vuodetta. Parvella kaksi makuupaikkaa (patjat lattialla valmiina). Sähköt. Juomavesi tuotava ämpärillä vuokranantajalta. Keittiössä sähköhella ja jääkaappi. Pesuvesi pihasaunalle kaivosta letkulla. Ulkokäymälä. Laavu.

Etäisyys: Tampereen keskusta 68 kilometriä, kilpailukeskuksiin 40-70  kilometriä

Hinta: 450 euroa/viikko

Kohde 24

Omakotitalon alakerta, oma sisäänkäynti

Katso sijainti tästä: Mustimäentie 21, Pirkkala

Max 6 hlöä, yhteensä noin 50 m2, jossa 2 huonetta. Isommassa 140cm leveä sänky ja runsaasti lattiatilaa omille patjoille, pienessä huoneessa 120cm sänky. Varusteina TV, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni ja wc, ilmainen WIFI. Yläkerran keittiö ja suihkut yhteiskäytössä talon isäntäväen kanssa. Citymarket, S-market, Lidl ja Veska-ostoskeskus kävelymatkan päässä, todella hyvät julkiset liikenneyhteydet Tampereen keskustaan. Ei saa tuoda lemmikkejä, talossa on kissa, joka ei juurikaan ole oleillut alakerrassa. Suunnistusta harrastava isäntäpariskunta asuu talon yläkerrassa ja on paikalla viikon ajan.

Etäisyys: Tampereen keskusta 15 kilometriä, kilpailukeskuksiin 15-50 kilometriä

Hinta: 620 euroa / viikko / 2-4 henkeä

 

 

 

Kohde 20

 kohde20a kohde20b

 Rantamökki

Katso sijainti tästä: Rumootanhaara 53

Vuodepaikkoja 2-3: huone parisängyllä ja sohvalla, alakerrassa (jyrkähköt raput) keittiö, juomaveden saa päätalosta (n. 100 m), ulkowc, jatkuvalämmitteinen sauna, ranta aivan mökin edessä

Etäisyys: Tampereen keskusta 21 kilometriä, kilpailukeskuksiin 20–35 kilometriä.

Hinta: 900 euroa/viikko.

Kohde 17

mokki17

Aittarakennus ja pieni majoitustila rannassa, sopii samalle seurueelle.

Katso sijainti tästä: Vattulantie 150

Vuode/makuupaikkoja 6: Aitassa toisessa huoneessa kaksi erillistä vuodetta, toisessa levitettävä sohva sekä pieni keittiö, wc n. 60 m päässä. Rantarakennuksessa majoitusta kahdelle hengelle, keittiö, vesi tuotava erikseen, wc n. 40 m päässä. Molemmille rantasauna käytössä.

Etäisyys: Tampereen keskusta 33 kilometriä, kilpailukeskuksiin 10–35 kilometriä.
Hinta: 690 euroa/viikko

Kohde 16
Saunamökki rannassa

Katso sijainti tästä: Vattulantie 150

Vuode/makuupaikkoja 4-5: Makuupaikkoja 4-5: Tuvassa levitettävä vuodesohva kahdelle. Parvella patjapaikkoja 2-3. Lämmin vesi ja suihku. Saunassa jatkuvalämmitteinen kiuas.

Etäisyys: Tampereen keskusta 33 kilometriä, kilpailukeskuksiin 10–35 kilometriä.
Hinta: 820 euroa/viikko

Kohde 14

Vierashuone: Päärakennuksessa omalla sisäänkäynnillä oleva kaksio (kohde 13)

Katso sijainti tästä: Paalijärventie 201–203

Vuode/makuupaikkoja 2-4: Makuuhuoneessa erilliset sängyt ja toisessa huoneessa levitettävä sohva. Saunan ja keittiön käyttö sovittavissa omistajan kanssa.
Huom! Isolle seurueelle kohteet 13 ja 14 voi yhdistää, ovat samassa pihapiirissä!

Etäisyys: Tampereen keskusta 32 kilometriä, kilpailukeskuksiin 15–36 kilometriä.
Hinta: 700 euroa/viikko

Kohde 13
Omakotitalo: 2 hh ja keittiö, astiasto, suihku ja wc, pihasauna sovittaessa käytössä

Katso sijainti tästä: Paalijärventie 201–203

Vuode/makuupaikkoja 6-8: Molemmissa makuuhuoneessa kaksi erillistä vuodetta, olohuoneessa kaksi erillistä vuodetta ja patjapaikkoja. Huom! Isolle seurueelle kohteet 13 ja 14 voi yhdistää, ovat samassa pihapiirissä!

Etäisyys: Tampereen keskusta 32 kilometriä, kilpailukeskuksiin 15–36 kilometriä.
Hinta: 1240 euroa/viikko

Kohde 11
Päätalon yhteydessä oleva  vierastalo, suihku ja wc päärakennuksessa (20m)

Katso sijainti tästä: Pyrskäntie 46

Vuode/makuupaikkoja 4/5: majoitusmahdollisuus kahdessa kerroksessa; parvella patjapaikkoja neljälle, alakerrassa sohva. Suihku ja wc päärakennuksessa. Ei keittiötä, mutta kahvinkeitin, pieni jääkaappi ja mikro. Mahdollista saada tilauksesta aamiainen ja iltapala. Pesukoneen ja kuivausrummun käytöstä sovitaan erikseen. Kaksi polkupyörää myös vuokrattavissa. Viikkohinta sisältää rantasaunan 2 x vko ja soutuveneen käytön.

Etäisyys: Tampereen keskusta 32 kilometriä, kilpailukeskuksiin 15–34 kilometriä.
Hinta: 850 euroa/viikko

Kohde 10
mokki10

Vierasaitta: Päätalon yhteydessä oleva aitta, suihku ja wc päärakennuksessa n. 20 m päässä

Katso sijainti tästä: Naappilantie 159
Vuode/makuupaikkoja 8-10: majoitusmahdollisuus kahdessa kerroksessa; yläkerrassa parivuode sekä yksi erillinen vuode, alakerrassa parivuode + parvi. Saunalla majoitusta kahdelle hengelle. Saunan lämmitys ja veneen käyttö sovittavissa isäntäväen kanssa.

Etäisyys: Tampereen keskusta 51 kilometriä, kilpailukeskuksiin 15-51 kilometriä.
Hinta: 800 euroa/viikko

 

Kohde 4

mokki4

Iso omakotitalo maatilalla Teiskossa (omistajat asuvat alakerrassa): yläkerrassa 3 makuuhuonetta ja wc, alakerrassa olohuone, keittiö, sisä ja ulkoasaunat. Pihapiirissä huvimaja, grilli, lampi ja beachvolley-kenttä. Mahdollista harrastaa myös muita aktiveettejä.

Katso sijainti tästä: Velaatantie 1073

Vuodepaikkoja 12-14: 2 parivuodetta ja 6 erillistä vuodetta/petipaikkaa.Talon keittiö ja saunatilat käytössä. Pesukone ja kuivauskaappi käytettävissä erillismaksusta. Omat liinavaatteet, makuupussit ja pyyhkeet. Erillismaksusta asuntovaunu/-auto paikat pihassa (sähkö), käytettävissä myös ulkowc. Huom! Isolle seurueelle kohteet 3 ja 4 mielellään samalle seurueelle, ovat samassa pihapiirissä!

Etäisyys: Tampereen keskustaan 45 kilometriä, kilpailukeskuksiin 10-45 kilometriä.
Hinta: 1500 euroa/viikko/10 henkilöä, 2060 euroa/viikko/14 henkilöä

Kohde 3

mokki3

Täysvarusteltu mökki lammen rannalla Teiskossa.

Katso sijainti tästä: Velaatantie 1073

Vuodepaikkoja 6: Tuvassa vuodesohva, yläkerran makuuparvella siskonpeti neljälle. Astiat 6 hengelle. Sähköliesi, televisio, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi, kahvinkeitin ym. takka, sisäwc, Sauna ja suihku samassa yhteydessä. Omat liinavaatteet ja pyyhkeet. Huom! Isolle seurueelle kohteet 3 ja 4 mielellään samalle seurueelle, ovat samassa pihapiirissä!

Etäisyys: Tampereen keskusta 45 kilometriä, kilpailukeskuksiin 10-45 kilometriä.
Hinta: 1150 euroa/viikko/min. 4 hlöä, max. 6 hlöä

 

Kohde 1 VARATTU

mokki1
Täysin varusteltu mökki/asunto Teiskossa järven rannalla, päärakennus keittiöllä, aitta, saunarakennus. Yksi asuntovaunupaikka.
Katso sijainti tästä: Pulesjärventie 1115
Vuodepaikkoja 10: Päärakennuksessa yksi parisänky, yksi sänky (120 cm), yksi levitettävä vuodesohva, yksi levitettävä sohva (120 cm).. Patjapaikkoja päärakennuksessa lisäksi tarvittaessa kaksi ja täysin varusteltu keittiö. Aitassa alakerrassa kaksi sänkyä, yläkerrassa yksi sänky ja levitettävä vuodesohva. Samalle seurueelle mahdollisuus asuntovaunupaikkaan erillismaksusta.

Etäisyys: Tampereen keskusta 26 kilometriä, kilpailukeskuksiin 10-30 kilometriä.
Hinta: 1200 euroa/6 henkilöä/ viikko, 2000 euroa/10 henkilöä

Kohde 5 VARATTU
Vanha koulu Kaanaassa: Useampi huone kahdessa kerroksessa, yhteinen sisäwc (erikseen naisille ja miehille), sauna ja suihku piharakennuksessa
Katso sijainti tästä: Moottorikeskuksentie 55
Vuodepaikkoja 20: yläkerrassa huone ja aula, alakerrassa kaksi huonetta ja keittiö, alakerrassa neljä sisäwc:tä, suihku ja sauna erillisrakennuksessa, keittiö käytettävissä

Etäisyys: Tampereen keskusta 50 kilometriä, kilpailukeskukseen 10-50 kilometriä.
Hinta: 200 e/viikko/henkilö

Kohde 6 VARATTU

kohde-6
Ahlmanin kartano: majoitusta sekä päärakennuksessa että asuntolassa, sauna varattavissa, alueella toimiva maatilakoulu, opiskelija- ja opetusravintolat
Katso sijainti tästä: Hallilantie 24, Tampere
Vuodepaikkoja 65: Kartanossa yhden, kahden ja kolmen hengen huoneita, suihkut ja wc:t käytävällä. Annalassa yhden, kahden ja kolmen hengen huoneita, jokaisessa huoneessa jääkaappi ja wc huoneessa. Aamiainen ei sisälly hintaan. Mahdollisuus ruokailuihin tilan opiskelija- ja opetusravintoloissa. Aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan voi tilata erikseen väh. 20 hengen ryhmälle.

Etäisyys: Tampereen keskusta 5 kilometriä, kilpailukeskukseen 5-50 kilometriä.
Hinta: 490 e/viikko/yhden hengen huone, 560 e/viikko/kahden hengen huone, 770 e/viikko/kolmen hengen huone

Kohde 7 VARATTU

mokki7

Mökki järven rannalla: majoitusta sekä päärakennuksessa että rantakammarissa. Täysvarusteltu mökki, talousvesi tuotava erikseen.

Katso sijainti tästä: Kirvesnokantie 50

Vuodepaikkoja 8-11: Päärakennuksessa yläkerrassa 4 erillistä vuodetta ja patjapaikka mahdollisuus. Rantakammarissa levitettävä sohva.

Etäisyys: Tampereen keskusta 44 kilometriä, kilpailukeskuksiin 10-45 kilometriä.
Hinta: 1350 euroa/viikko

Kohde 8 VARATTU

mokki8

Mökki järven rannalla: majoitusta vierasmökissä päämökin läheisyydessä
Katso sijainti tästä: Majaniementie 80
Vuodepaikkoja 6: Makuutilat sänkyineen: Mh1: 2kpl 80×200 sekä parvisänky 80×300. Mh2: parisänky 135×200 sekä parvisänky 80×190. Tuvassa levitettävä sohva 145×190. (siis ainakin 6 hlö)
Rantasauna, kylpypalju ja pieni kuntohuone sekä soutuvene käytettävissä sovittaessa erillishintaan paikanpäällä.
Etäisyys: Tampereen keskusta 43 kilometriä, kilpailukeskukseen 15 kilometriä.
Hinta: 950 e/viikko, loppusiivous 100 e

 

Kohde 12 VARATTU

mokki12

Iso täysvarusteltu mökki/talo järvenrannalla

 Katso sijainti tästä: Muroleen kanavatie 41
Keittiö, sauna, iso oleskelutila, makuutilat. Vuode/makuupaikkoja 5-12: Isossa makuuhuoneessa parvella majoitusta patjoilla viidelle, alhaalla kolme sänkyä. Kaksi sänkyä ja patjapaikkoja olohuoneessa tarvittaessa kahdelle.

Etäisyys: Tampereen keskusta 60 kilometriä, kilpailukeskuksiin 10–60 kilometriä.
Hinta: 1400 euroa/viikko

Kohde 15 VARATTU

kohde15

Maatilan päärakennus järven rannalla

Katso sijainti tästä: Sorrintie 28

5 huonetta, keittiö, kodinhoitohuone, sauna ja wc. Iso piha-alue, jossa sovittaessa mahdollisuus asuntovaunulle tai -autolle. Vuode/makuupaikkoja 10-16 kpl viidessä eri huoneessa: 2 parivuodetta, joista toisesta saa kaksi erillistä vuodetta, levitettävä vuode kahdelle ja 4 erillisvuodetta sekä useita patjapaikkoja. Pesukone ja kuivausrumpu käytössä erillismaksusta. Omat liinavaatteet ja pyyhkeet.

Etäisyys: Tampereen keskusta 45 kilometriä, kilpailukeskuksiin 10–45 kilometriä

Hinta: Henkilömäärästä riippuen 1600€/viikko/10 henkilöä – 2390 €/viikko/16 henkilöä

Kohde 18 VARATTU

mokki18

Kesämökki Teiskossa järven rannalla, saunarakennus.

Katso sijainti tästä: Rantaniementie 32

Vuodepaikkoja 8-10: Mökissä parivuode ja levitettävä sohva, keittiö ja vieressä omalla sisäänkäynnillä huone, jossa sänky ja levitettävä sohva. Saunarakennuksessa levitettävä sohva ja rannassa myös erillinen pieni hirsimökki, jossa tarvittaessa majoitusta kahdelle. Omat liinavaatteet.

Etäisyys: Tampereen keskusta 45 kilometriä, kilpailukeskuksiin 5-45 kilometriä.
Hinta: 1200 euroa/viikko.

Kohde 19 VARATTU

kohde19a kohde19b

 Täysvarusteltu talo

Katso sijainti tästä: Aitoniementie 476

Vuodepaikkoja 4-5 + lapsi: 3 makuuhuonetta ja tupa, yhdessä huoneessa 140 cm vuode, toisessa parivuode ja lasten sänky. Puulämmitteinen sauna, poreallas.

Etäisyys: Tampereen keskusta 20 kilometriä, kilpailukeskuksiin 20–35 kilometriä.

Hinta: 970 euroa/viikko.

Kohde 21 VARATTU

21_a 21_b

Mummola/Rengin tupa

Katso sijainti tästä: Muroleenkyläntie 245

Vuodepaikkoja 2 + 2: Viihtyisä tupa kahdella vuoteella, kuivakäymälä samassa rakennuksessa.

Vieraiden käytössä sähköistämättömät makuuhuone (2 sänkyä) ja pieni olohuone, sekä aivan oma uusi kuivakäymälä. Päärakennuksessa vieraiden käytettävissä WC ja sähkö. Keittiön käyttö sovittavissa omistajan kanssa (asuu samassa pihapiirissä). Pihassa telttapaikkoja sekä mahdollista majoittua saunarakennuksessa.

Etäisyys: Tampereen keskusta 50 kilometriä, kilpailukeskuksiin 5-50 kilometriä.

Hinta: 500 euroa/viikko/2 henkilöä.

Kohde 22 VARATTU

Kesämökki järven rannalla

Katso sijainti tästä: Pirttivuorentie 21

Vuodepaikkoja 8: Uudessa mökissä majoitusta parvella sekä kaksi makuuhuonetta ja sauna. Täysvarusteltu keittiö.  Pihassa majoitusmahdollisuus asuntoautolla (sähköpistoke mahdollisuus sekä oma wc) sekä teltoilla.

Etäisyys: Tampereen keskusta 45 kilometriä, kilpailukeskuksiin 10-45 kilometriä.

Hinta: 1250 euroa/viikko/8 henkilöä.

 

Kohde 23 VARATTU

23_a 23_b

Kesämökki/talo järven rannalla,  saunarakennus.

Katso sijainti tästä: Lintuniementie 144

Vuodepaikkoja 8-10: Mökissä yläkerrassa majoitusta neljälle, täysvarusteltu keittiö. Saunarakennuksessa majoitusta kahdelle. Tarvittaessa kaksi patjapaikkaa. Omat liinavaatteet tai 5 e/hlö. Pihassa keittiökatos.

Etäisyys: Tampereen keskusta 25 kilometriä, kilpailukeskuksiin 15-26 kilometriä.

Hinta: 1000 euroa/viikko/8 henkilöä.

LUE JA TUTUSTUEHTOIHIN ENNEN VARAUKSEN TEKEMISTÄ!
Tampereen FIN5 majoitusvälitystä hoitava SBmatkat OY noudattaa välitettävien majoituskohteiden tilaamisessa, varaamisessa ja varattujen palvelusten peruuttamisessa seuraavia ehtoja.
HUOM! Seuraavat ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on maksanut SBmatkat Oylle näissä sopimusehdoissa mainitun majoitusmaksun yhdellä kertaa.

VARAUS JA MAKSUEHDOT FIN5 2017
Asiakkaan tekemän varauksen jälkeen hänelle lähetetään majoitusmaksun lasku ja majoituskohteen omistajan tai huoltajan yhteystiedot (avainten luovutuksen sopimista varten). Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Maksettaessa on käytettävä annettua viitenumeroa!
HUOM! Mikäli maksu- ja/tai maksuajat laiminlyödään, voidaan varaus peruuttaa ilman erillistä asiakkaalle tehtävää ilmoitusta. Tällöin kohde vapautuu takaisin SBmatkat Oyn välitettäväksi.
Majoituksen varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut majoitusmaksun eräpäivään mennessä (14 vrk laskun päiväyksestä).
Ajalla 1.6. – 1.7.2017 tehtyjen varausten koko lasku maksetaan kerralla välittömästi laskun saavuttua.
HUOM! Varauksesta, joka tehdään 1.6.2017 jälkeen, ei lähetetä maksumuistutusta. Jos varauksen maksaminen laiminlyödään, SBmatkat Oy peruu varauksen siitä erikseen ilmoittamatta.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN JA MUUTTAMINEN
Peruutus tai varauksen muuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti (sähköposti tai kirje) SBmatkat Oylle (accommodation@jwoc2017.fi, SBmatkat Oy, Somerotie 11, 36220 Kangasala). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut SBmatkat Oylle.
Varauksen peruuttamisesta ennen 28.4.2017 pidätetään majoitusmaksusta laskettuna yhteensä 10%:n summa. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 28.4.2017,veloitetaan koko varauksen hinta. Majoitusmaksusta laskettua 10%:n summaa ei pidätetä, jos asiakas saa markkinoitua peruuttamansa varauksen toiselle asiakkaalle, jolta saadaan perityksi vastaava summa.
Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin SBmatkat Oylle maksamastaan majoitusmaksusta 90% takaisin (SBmatkat Oy pidättää oikeuden saada 10% majoitusmaksusta), jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu vakavasti, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä SBmatkat Oylle ja asia on osoitettava SBmatkat Oylle luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen varausajankohdan alkua tai vuokra-aikana, ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.
Mikäli asiakas muuttaa varausta (majoituskohdetta, loman ajankohtaa, lisäpalveluja tai henkilömäärää), on SBmatkat Oyllä oikeus periä tästä aiheutuvina muutoskuluina 10 €. Muutos on tehtävä viimeistään 28.4.2017. Tätä myöhemmin tehtyjä muutoksia pidetään aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena.
SBmatkat Oyn oikeus peruuttaa varaus
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), SBmatkat Oy voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Mikäli maksut ja maksuajat laiminlyödään, voidaan varaus peruuttaa ilman erillistä asiakkaalle tehtävää ilmoitusta. Jos varaus joudutaan keskeyttämään häiriökäyttäytymisen takia, maksuja ei palauteta.

OLESKELU MAJOITUSKOHTEESSA
Majoituskohteen avaimet luovutetaan asiakkaalle hänen etukäteen omistajalle tai huoltajalle joko puhelimitse tai kirjallisesti ilmoittamanaan arvioituna saapumisajankohtana. Omistajalla tai huoltajalla on oikeus periä avaimista 50 € (käteisellä) suuruinen pantti, mihin asiakkaan on avaimen luovutustilanteessa varauduttava. Jos asiakas ei palauta majoituskohteen avaimia ja hänen voidaan katsoa kadottaneen ne huolimattomuuttaan, peritään mökin lukkojen vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset vähennettynä mahdollisella panttimaksulla.
Majoituskohde on asiakkaan käytettävissä viikkovarauksissa tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00, ellei kohteen omistaja tai huoltaja sovi asiakkaan kanssa toisin.
Majoituskohteen vuokraan sisältyy asuntotietolomakkeessa mainitut palvelut. Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly vuokraan ja asiakkaan on tuotava ne itse.
Majoituskohteen siivouksesta (vuokra-aikana ja loppusiivouksesta) huolehtii asiakas itse. Mikäli varauksen päättyessä ei loppusiivousta ole suoritettu tai se on suoritettu puutteellisesti ja kohteen omistaja/huoltaja joutuu huolehtimaan siitä, on omistajalla, huoltajalla tai SBmatkat Oyllä oikeus periä vähintään 50 € suuruinen siivousmaksu.
Majoituskohdetta saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu asuntotietolomakkeessa vuodepaikkamääränä tai mitä kohdetta varattaessa on sovittu. Teltan tai asuntovaunun käyttö majoituskohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty. Lemmikkieläinten tuomisesta majoituskohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä, ja lemmikkieläimiä saa vain tuoda kohteisiin, joissa se on sallittu. Tupakointi on kielletty kaikissa majoituskohteen sisätiloissa.

VAHINKOJEN KORVAUKSET JA YLIVOIMAINEN ESTE
Asiakas on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan kohteen omistajalle.
SBmatkat Oy ei vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai vastaavasta syystä (esim. luonnonilmiöt, sähkökatkot jne), joka ei ole johtunut SBmatkat Oystä ja jonka seurauksia SBmatkat Oy ei kohtuudella voinut estää. SBmatkat Oy ei myöskään vastaa vahingoista tai seurauksista, jotka aiheutuvat normaaleista luonnonilmiöistä.

VALITUKSET
Kaikki majoituskohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua vuokra-aikana aikana suoraan kohteen omistajalle tai huoltajalle. Mikäli asiaan ei tule korjausta, asiakkaan tulee ottaa yhteys SBmatkat Oyn toimistoon. Mikäli asia ei vieläkään tule korjatuksi, asiakas voi tehdä kirjallisen valituksen SBmatkat Oylle. Tämä tulee tehdä kuukauden kuluessa varauksen päättymisestä.

SOVELLETTAVA LAKI JA RIITOJEN OIKEUSPAIKKA
Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan Tampereen käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

OIKEUS HINTOJEN MUUTOKSIIN
SBmatkat Oy varaa oikeuden oikaista kohteen hintatiedoissa mahdollisesti olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. Tästä ilmoitetaan asiakkaalle ennen laskun lähettämistä.